10 jaar Thermae Boetfort

Op 1 mei 2010 opende Thermae Boetfort zijn deuren. Vanaf dan kon je genieten van sauna en wellness op een prachtig kasteeldomein. Het kasteel en de bijgebouwen werden grondig gerenoveerd met respect voor het verleden, zo kan je bijvoorbeeld in het restaurant op het gelijkvloers nog steeds de originele wandtapijten ontdekken.

Het wellnessgedeelte bestaat uit twee aparte delen, eentje voor wie graag naakt kuurt en eentje voor wie de sauna’s liever in badpak bezoekt. In beide delen zijn er verschillende sauna’s, maar ook wellnessbaden, een stoombad en meer.

Thermae Boetfort besteedt veel aandacht aan de beleving tijdens je dagje wellness. Zo worden er dagelijks verschillende opgiet- en scrubsessies georganiseerd, staan er elke week relaxatiesessies op het programma en kan je regelmatig genieten van een écht opgietweekend.

Op de twee bovenste verdiepingen van het kasteel geniet je van een massage, lichaams- of gelaatsverzorging. Het aanbod is enorm: van een eenvoudige rug-, schouder- en nekmassage tot exotische behandelingen zoals een Lomi Lomi of Lava Shell Massage waardoor alle spierspanning verdwijnt.

Dat is niet alles, in Thermae Boetfort zijn er ook nog twee privésauna’s en meer dan 25 hotelkamers om je wellnessverblijf te vervolledigen!

Om het tienjarig bestaan te vieren, organiseert Thermae Boetfort op 1, 2 en 3 mei 2020 een Zen Weekend met verschillende activiteiten die allemaal in het teken van ontspanning staan: opgietsessies en ook heel wat verschillende relaxatietechnieken komen aan bod. Bovendien kan je tot 21 september 2020 een 10Y Thermae Boetfort Special reserveren: een dagarrangement met een hele dag toegang, gebruik van een badlinnen, een Body Relax Massage en een Kasbah peelingritueel met een stevige korting! (79 euro p.p.)

MEER LEZEN

Verzorgingskuur in Thermae Grimbergen

Naast Thermae Boetfort heeft de familie ook al meer dan 20 jaar Thermae Grimbergen, een waar sauna- en wellnessparadijs in het groen. Ook het schoonheidsinstituut kan tellen op een jarenlange ervaring: je bent er in goede handen om je even helemaal te laten pamperen.

MEER LEZEN