psychologiestao

De trend naar een gezondere levensstijl

Alleen al de naam TAO wijst op een vastberaden en ietwat eigenzinnige aanpak. En ook al was het begrip ‘disruptief denken’ bij het ontstaan van het merk nog niet of nauwelijks bekend, de bedenkers van de TAO Botanic reeks en later de andere leden van de familie, wisten duidelijk wat ze wilden en vooral ook wat ze niet wilden. Terwijl iedereen de mond vol had van ‘natuurlijk’, pakte TAO daadwerkelijk uit met natuurlijke smaken van bloemen, planten en kruiden en verbande het meteen ook alle toegevoegde suikers en additieven uit de recepturen.

psychotao

Bewuste keuze

De TAO Pure Infusion familie op basis van groene, witte of zwarte thee verrijkt met planten en kruiden, bevat bewust geen extra suikers of kunstmatige smaakstoffen en bewaarmiddelen. TAO gebruikt dus enkel natuurlijke suikers uit het fruit en de vruchten. Die zorgen bovendien voor een lage GI (glycemische index of bloedsuikerspiegel). Wat dit precies betekent, is dat je lichaam de suikers langzaam opneemt en je dus geen pieken en dalen ervaart zoals bij snelle suikers die de GI verstoren. Dit komt uiteindelijk je gezondheid alleen maar ten goede net zoals de antixoidanten. Het gaat immers om de oprechte en flinke keuze voor gezond mèt smaak. De TAO Botanic familie – in dit geval frisdrank met prik – is niet anders.

Voldoende keuze

Het smakenpallet van de TAO familie is verrassend, rijk, geurig en kleurig. De Pure Infusion gaat bijvoorbeeld van rooibos tot groene en zwarte thee ‘gepimpt’ met citroen, pruim of vlierbes. En de bruisende Botanic gaat misschien voor ietjes meer kracht met smaken als gember, zwarte bes, kombucha of groene thee. Vlierbes in een frisdrank? Think different of anders durven te denken, daar begonnen we toch mee? Durf jij ook anders (en beter) te drinken?

drinkpreneur_green-tea_big

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met TAO.
www.taofamily.com