Op een natuurlijke en veilige manier door je menopauze!

Opvliegers, nachtelijk zweten, prikkelbaarheid of nog vermoeidheid. Voor sommige vrouwen is de menopauze helemaal geen pretje… Goed nieuws: er bestaan natuurlijke oplossingen om deze onaangename symptomen te verlichten.

We nemen het voedingssupplement Sérélys® onder de loep : een natuurlijke, doeltreffende, veilige en niet-hormonale oplossing.

“Ik heb een goed gevulde agenda, werk nog en heb heel veel activiteiten. Kortom, ik voel me helemaal in vorm en goed in mijn vel! Maar sinds enkele maanden heb ik last van opvliegers. Dan wordt mijn gezicht plots vuurrood en begin ik erg te zweten. Een reactie waarvan ik ongemakkelijk word, vooral als deze te midden van een vergadering optreedt…”, vertelt Sylvia, 51 jaar, marketingverantwoordelijke in een vervoersmaatschappij. Net zoals zij, heeft 77 % van de vrouwen1 tijdens de menopauze last van symptomen die de kwaliteit van hun leven beïnvloeden.

Een ingrijpende hormonale verandering

De menopauze komt in werkelijkheid overeen met het einde van de vruchtbaarheidsperiode bij de vrouw. Deze periode wordt gekenmerkt door het stilvallen van de werking van de eierstokken: de ovulatie en de menstruaties blijven uit en de hormoonproductie valt stil. Gevolg? Ook al wordt de leeftijd van 50 jaar meer en meer geassocieerd met de ouderdom waarop men openbloeit — vandaag de dag zien we de vrouw van vijftig als een aantrekkelijke, actieve, stralende en vrije persoon die zichzelf accepteert en ten volle van het leven profiteert  — kunnen de hormonale schommelingen die met de menopauze gepaard gaan ondanks alles enkele ongemakken met zich meebrengen: opvliegers, nachtelijk zweten, slaapstoornissen, prikkelbaarheid…

De symptomen verlichten

Gelukkig hoeft men niet in deze situatie te berusten of stil te blijven zitten…

Naast de hormoonsubstitutietherapie (HST) bestaan er alternatieven om zich eindelijk beter te voelen zonder risico’s en op natuurlijke wijze. Ontdek waarom het voedingssupplement Sérélys DE betrouwbare partner is van uw menopauze!

menopauze1_NL

De 4 winnende troeven van Sérélys®

Een natuurlijke oplossing Als resultaat van een unieke biotechnologie, put het voedingssupplement Sérélys al zijn kracht uit de natuur. Samengesteld uit gezuiverde extracten van pollen (zonder risico op allergie) afkomstig van planten die onder strikte controle gekweekt worden.

Een meervoudige werkzaamheid Na drie maanden gebruik, stellen de gebruiksters van Sérélys een aanzienlijke verbetering vast van hun levenskwaliteit (2,3,4,5). Sérélys helpt vooral bij opvliegers. Het wordt ook aanbevolen om de prikkelbaarheid en vermoeidheid te verlichten.

Een veilige optie voor alle vrouwen In tegenstelling tot vele andere supplementen (rode klaver, hop, soja…), bevat Sérélys geen fyto-oestrogenen en oefent het dus geen hormonaal werkingsmechanisme uit. Het is bijgevolg ook uitstekend geschikt voor vrouwen die aan borstkanker lijden of hebben geleden, of die hiervoor  een verhoogd risico hebben.

Een snelle en onafgebroken werking De eerste effecten van Sérélys worden reeds na 4 weken  waargenomen en de maximale werkzaamheid ervan wordt na 2 maanden bereikt. Beschikbaar in alle apotheken.

Info of hulp nodig ? Heeft u vragen over de menopauze ? Stel uw vragen online aan onze consulente. Zij zal u met plezier en in alle vertrouwelijkheid antwoorden.

Om u zo goed mogelijk te begeleiden, organiseert Sérélys® ook informatiesessies over de menopauze. Consulteer de evenementenkalender op de site www.serelys.be

1.Bron: http://menopausesociety.be/upl_docs/nl/2014-09-23-misvattingen-onderbelgische-vrouwen-over-menopauze-en-zijn-behandelingen.pdf – 2. Druckmann R. et al, Genesis 2015; 183:10-13 – 3. Winther K. et al, Climacteric 2005; 8: 162-170 – 4. Elia D. et al, Genesis 2008; 135: 12-15 – 5. Kimura H. et al, poster “perimenopausal symptoms such as hot flushes and mood swings arereduced by a standardised pollen and pistil extracts”

Deze rubriek kwam tot stand in nauwe samenwerking met EG Consumer Care.