Verlaag je energiefactuur in één klik

Je kunt er niet omheen: de Belgische consumenten hebben vandaag de hoogste energiefactuur van alle Europeanen. Zorgwekkend daarbij is dat maar 30 % van die factuur rechtstreeks te maken heeft met het verbruik van elektriciteit en gas. De rest van het bedrag bestaat vooral uit taksen.

Om tegen die vermomde vorm van belastingen in te gaan, stelde Test-Aankoop een manifest op met als doel de publieke overheden aan te sporen minder taksen te heffen op energie. Meer dan 11 000 mensen hebben het document intussen al ondertekend. Aan u nu om dit nationale manifest goed te keuren. In afwachting van het antwoord van de regering, kunt u al besparen op uw energiekosten.

Besparen zonder moeite
Op sommige posten van uw factuur valt echt niet te beknibbelen. Zoals op de abonnementsprijs van uw energieleverancier. Die is heel variabel. Vandaar dat Test-Aankoop aanraadt om heel zorgvuldig uw leverancier van gas en elektriciteit uit te kiezen. Door uw energiefactuur heel kritisch te bekijken, kunt u jaarlijks 180 euro besparen op uw elektriciteits- en 530 euro op uw gasfactuur, afhankelijk van de gemeente waar u woont.

Energie voor elke burger
Vijf jaar geleden al stelde Test-Aankoop een plan op met heel voordelige energietarieven. Na te hebben onderhandeld bij verschillende leveranciers wist de organisatie effectief heel interessante prijzen uit de brand te slepen. Meer dan 470.000 consumenten hebben zich intussen al ingeschreven voor de groepsaankopen. Aanmelden hiervoor gaat heel eenvoudig, en staat open voor iedereen. Het enige wat u moet doen, is u inschrijven op www.verlaaguwfactuur.be. Op basis van uw huidige verbruik stelt Test-Aankoop u dan de drie voordeligste aanbiedingen voor.

Populaire formule
De groepsaankopen kenden tot nog toe een groot succes. In 2015 stelde Test-Aankoop een nog interessantere formule op. Om van de voordelige aanbiedingen te kunnen genieten, hoeft u niet meer te wachten. U kiest voor een van onze drie aanbiedingen, en wij regelen kostenloos de volledige overstap naar een nieuwe leverancier, zonder paperasserij. Duizenden deelnemers hebben op die manier al de beste prijs voor hun energiebehoeftes in de wacht kunnen slepen. In tegenstelling tot bij groepsaankopen laat deze nieuwe gepersonaliseerde service u toe om uw afnemersmacht te optimaliseren en u tegelijk in rechtstreekse verbinding te stellen met een volledig onafhankelijke leverancier.

Een echt pact
De Test-Aankoop specialisten stellen zich heel neutraal op en hebben als doel elke burger te helpen om zijn budget en comfort te optimaliseren. Dit pact geeft Test-Aankoop de mogelijkheid aanwezig te zijn in het dagelijks leven van elke burger. Wilt u meer weten over onze diensten, surf dan naar www.test-aankoop.be.