AspriaPro 

Opgesteld om ons te helpen om ons fysiek en psychologisch welzijn écht te verbeteren, is AspriaPro niet alleen een hollistisch programma op maat, maar de eerste stap in de richting van een beter leven… En als we je nu eens toevertrouwden dat je je biologische leeftijd er ook nog eens een paar jaar mee doet verlagen? Tik, tak, tik, tak…

Doel: 6 maanden om (terug) te blaken van gezondheid!

Onze gezondheid en ons welzijn horen tot de kostbaarste schatten die we bezitten. Daarom is Aspria Brussels Royal La Rasante veel meer dan een sportzaal; het is een club die zich toewijdt aan je gezondheid middenin het groen in Brussel. “Welzijn is meer dan sporten en enkele uurtjes fitnessen. Het is net zoveel energie hebben als je wilt, wanneer je wilt! Het is een lichaam en een geest hebben die sterk genoeg is om om te gaan met de stress van ons moderne leven. Het is je goed voelen, elke dag”, zegt Brian Morris, CEO van Aspria. Vandaar het revolutionaire idee om coaching opnieuw uit te vinden door zich te baseren op de nieuwste wetenschappelijke verwezenlijkingen. Of je nu je energiepeil een boost wil geven, gewicht wil verliezen, een mooiere huid wil of je stress wil verminderen, AspriaPro stelt je de meest geschikte oplossing voor, enkel en alleen voor jou, door je een schat aan gepersonaliseerde en vooral haalbare adviezen te geven!

Het beste van jezelf

Het proces begint met een evaluatie van je gezondheidstoestand uitgevoerd door internationaal gerenomeerde experts. Stap één: je biologische leeftijd vaststellen aan de hand van een batterij indrukwekkende tests. Worden gemeten en geanalyseerd: je BMI, bloeddruk, bloedsuikerwaarden, uithoudingsvermogen, de verhouding tussen spiermassa en vetmassa, houding, stressbestendigheid en bestendigheid tegen oxidatieve stress, …

AspriaPro2

Een gedetailleerde vragenlijst over je levenswijze (alcoholconsumptie, slaap, tabak, enz.) vervolledigt het profiel en stelt het team in staat om je welzijnsniveau in cijfers te gieten. Al die gegevens zorgen ervoor dat ze je precies kunnen voorschrijven wat je nodig hebt om je welzijn te verbeteren en je verwachtingen te overtreffen. Want dankzij de gepersonaliseerde adviezen regent het voordelen op elk niveau. Een voorbeeld: je kan de indruk hebben dat je in vorm bent, terwijl je hartritme aangeeft dat je immuumsysteem achteruit gaat. Dan zal er je een programma worden voorgesteld om je weerstand te verbeteren (en te vermijden dat je die verkoudheid oploopt die de ronde doet op kantoor!). Een ander voorbeeld: het onderzoek van je ruggengraat… waardoor pijn in de diepte verlicht kan worden (tijd voor een massage? Of yogaposes?). Uiteindelijk is het niet omdat je je helemaal geeft tijdens een groepsles dat het gehalte antioxidanten in je lichaam perfect is. Door dat van dichtbij op te volgen, kan je oxiderende factoren corrigeren met bijvoorbeeld smoothierecepten!

Kort samengevat: met AspriaPro kan je investeren in je welzijn, in de eerste plaats voor jezelf maar ook voor je familie en je toekomst.

Een machine die ons doet teruggaan in de tijd

Ook al hebben we geen of weinig grip op onze genen en onze omgeving, we hebben vanaf nu wel de optie om de controle over onze levenswijze te nemen en zelfs om de tijd die wegtikt te verslaan! Er is niets zo motiverend – om de noodzakelijke veranderingen door te voeren – dan bewust te worden van de snelheid waarmee ons lichaam veroudert en van de impact die onze keuzes hebben op onze levensverwachting.

IMG_6308_bearbeitet_farbe

En dan zijn er nog, als extra motivatie, de regelmatige evaluaties die duidelijk het effect van elke inspanning aantonen op onze biologische leeftijd en dus op onze gezondheid in het algemeen. “Op amper een paar maanden tijd voel ik me een paar jaar jonger en slaag ik er opmerkelijk beter in om al mijn energie aan te spreken op het werk”, getuigt Philippe (53).

Met zijn 15 fitness- en wellnesszones die uitgerust zijn met de laatste nieuwe technologieën, zo’n 160 groepslessen per week, een spa, een zwembad en tennisvelden kan voor jezelf zorgen wel eens verslavend worden. “AspriaPro heeft een programma opgesteld voor mij dat er heel anders uitzag dan ik verwachtte: regelmatige yoga- en pilateslessen, massages, homeopathie en zwemmen”, zegt Trudi (39) verrukt. Welkom op het pad van de vitaliteit… op weg naar de beste versie van jezelf!

Reserveer je eerste AspriaPro afspraak HIER