NEWA, de jeugd binnen handbereik

NEWA zorgt voor een opmerkelijke evolutie op het vlak van anti-ageing. Het geheim? De 3 DEEP d’Endymed technologie die werd ontwikkeld door dermatologen van over de hele wereld. Die werkt met een energie die in de drie lagen van de huid inwerkt en zo op spectaculaire manier de natuurlijke productie van collageen in de opperhuid weer op gang brengt. Dit innoverende instrument dat klinisch bewezen is door de grootste specialisten ter wereld herstelt de manier waarop een jonge huid functioneert.

newa-model-in-use-sofa-copy-3_orig_NL

Een avant-gardistische technologiedata:text/mce-internal,content,%3Cimg%20class%3D%22size-full%20wp-image-5483%20aligncenter%22%20src%3D%22http%3A//www.psychologies.be/nl/wp-content/uploads/2017/11/NEWA_FR4.jpg%22%20alt%3D%22NEWA_FR4%22%20width%3D%22612%22%20height%3D%22269%22%20/%3E

Collageenvezels en elastine zijn allebei essentiële bouwstenen van de huid. Ze geven de huid haar strakheid en soepelheid. NEWA is een prachtig staaltje van spitstechnologie dat werkt met de unieke, professionele technologie van radiofrequentie. Daardoor is ze in staat om diep door te dringen in het huidweefsel en de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Ze zorgt voor een aanzienlijke vooruitgang die tegelijk de huid verstevigt, lift en rimpels vervaagt. Met de zachte verwarmende effecten van de natuurlijke en onschadelijke radiogolven geeft dit uitzonderlijke apparaat energie af op exact de plek waar ze nodig is. De uiterst precieze impuls wordt verticaal door de huid gezonden en kan op geen enkele manier de opperhuid beschadigen. Na de behandeling is het oppervlak van de huid redelijk fris terwijl in de diepte een weldadige warmte de aanmaak van nieuw collageen optimaliseert. Dat er geen afkoeling van buitenaf nodig is, is één van de grootste voordelen van dit apparaat. Dat criterium was essentieel voor behandelingen die thuis uitgevoerd worden.

In alle veiligheid

NEWA is geschikt voor alle huidtypes omdat radiofrequentie gebaseerd is op energie en niet op de absorptie van licht, zoals bij lasers. Vandaag de dag tonen klinische proeven aan dat NEWA werkt bij alle huidtypes, ook bij de meest donkere. Bij huidproblemen zoals acné, eczeem, wratjes of couperose wordt de behandeling alleen toegepast op de gezonde stukken huid. NEWA wordt ook, zoals alle andere behandelingen, afgeraden bij vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. NEWA wordt voortdurend aan tests onderworpen om te garanderen dat alle vrouwen (en mannen) over een toestel beschikken dat ze thuis zowel efficiënt als veilig kunnen gebruiken. Tijdens de eerste behandelingen kunnen de effecten van de warmte ietwat storend zijn. Dat is geen reden tot ongerustheid, want er bestaat geen risico op verbranding omdat een ingebouwde sensor de temperatuur van de huid voortdurend detecteert.

Jeugdigheid op bestelling

Een behandeling met NEWA is even eenvoudig als de gebruiksaanwijzing. Ze bestaat uit een reeks van drie à vijf sessies per week gedurende een maand. Na die boost komt het onderhoud van de reeds zichtbare resultaten, namelijk twee sessies per week. Elke zone moet gedurende vier minuten behandeld worden, de tijd die nodig om de huid intern te verwarmen. Het is niet aangeraden om de voorgeschreven ‘dosis’ te overschrijden. De te behandelen zones zijn het gelaat, de nek en het decolleté. Het apparaat mag in geen geval in contact komen met de ogen en oogleden.

Generatie NEWA

Vergeet de scalpels en de spuitjes die niet altijd het resultaat geven waarop je rekent. Vandaag de dag kiezen vrouwen en mannen voor andere technieken om de sporen die de tijd op hun gelaat achterlaat weg te vegen. Veel van hen kozen al voor de spectaculaire resultaten van NEWA die al vanaf de eerste keer zichtbaar zijn. De huid oogt niet meer vermoeid en krijgt weer volume van binnenuit. Uit tests uitgevoerd door dermatologen blijkt dat zo’n 85% van de proefpersonen een duidelijke verbetering vaststelden van de stevigheid van hun huid. Een duidelijkere gezichtscontour, gelifte gelaatstrekken en een zichtbaar verbeterde huidstructuur: dat waren hun vaststellingen die werden vastgesteld door dermatologen. Die meetten de diepte van de rimpels en de elasticiteit van de huid met behulp van precieze instrumenten. De studie werd uitgevoerd bij 47 deelnemers met een gemiddelde leeftijd van 51 jaar (37-65 jaar) die NEWA drie keer per week gedurende vier weken gebruikten, en daarna twee keer per week gedurende acht weken. De dermatologen konden de volgende conclusies trekken: 90% van de deelnemers vertoonden een duidelijke verbetering van de kwaliteit van hun huid na een maand; een percentage dat nog opliep tegen het einde van de drie maanden durende behandeling.

newa_FR1

En nog leuk bovendien

Deze revolutionaire formule wordt ook op prijs gesteld voor het plezier dat je eraan beleeft. Op het programma: het effect van een massage voor je gezicht, ontspannende warmte, extreem gebruiksgemak. Dit ultraperformante, uiterst precieze staaltje van spitstechnologie geeft ons onze mooie huid terug. Met als resultaat een verjongd aangezicht. Verstevigde volumes. Hertekende contouren. Vervaagde rimpels. En een stralende teint!

DNA van de jeugdigheid

Probeer niet te weerstaan. Vandaag moeten we evolueren, ons aanpassen en de technologie volgen om de eerste tekenen van ouderdom aan te pakken. Die biedt zich aan in de vorm van de NEWA koffer en de Gel Activateur Lift. Die worden samen gebruikt zodat het apparaat vlot over de huid glijdt. De gel hydradeert de huid duurzaam en strijkt rimpels glad. Droge huidjes mogen er rijkelijk gebruik van maken terwijl een huid die de neiging heeft om vet te worden liever de Gel Clarifiant Activateur gebruikt, die kleine imperfecties vermindert en vergrootte poriën weer sluit. De Crème Correctrice Rides hydrateert de huid in de diepte, vermindert rimpels en beschermt de huid duurzaam.

newa-nl

 

NEWA Gebruiksaanwijzing

Voor je het toestel gebruikt, moet alle make-up verwijderd worden en de huid grondig gereinigd zijn. Sluit het toestel aan en breng de gel aan op de huid. Maak cirkelvormige bewegingen op de gekozen zone. Na vier minuten zal een trilling aangeven dat de sessie beëindigd is. Dan is het tijd om de volgende zone te behandelen.

Prijs van de NEWA-koffer: 349€. Exclusief verkrijgbaar bij Vanden Borre en online exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.