DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE. Vegan. Clean. Effectief.

CLEANFORMANCE staat voor Clean Beauty en eert de ‘dewy skin’: ‘Dewy’ betekent dauwfris en beschrijft een teint die zó zacht straalt alsof hij bedekt is met ochtenddauw.

DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE bevat pre- en probiotica die het microbioom van de huid in evenwicht brengen zodat de gezonde glow ook behouden blijft. Pre- en probiotica versterken de huidbarrière en beschermen tegen milieustress. Want alleen een goed beschermde, gezonde huid kan stralen.

En dat is nu precies de nieuwe trend op beautyvlak: een gezonde teint die als het ware van binnenuit straalt. Een extract van de rode-esdoornbast beschermt de huid door de antioxiderende, sterk regeneratieve eigenschappen en zorgt voor meer elasticiteit en toniciteit. Dit extract is het eerste volledig duurzame en klinisch geteste cosmetische ingrediënt dat is afgeleid van gerecycleerde rode-esdoornbast.

Voor de eerste DOCTOR BABOR CLEANFORMANCE-producten die verkocht worden, plant BABOR een boom in de buurt van de hoofdzetel in Aken.

De BABOR gamma is beschikbaar in BABOR instituten en spa’s en via be.babor.com

De nieuwe trend op beautyvlak: een gezonde teint die als het ware van binnenuit straalt. BABOR geeft haar geheimen prijs.