Guerlain

Krijg een proefdosis van Guerlains Abeille Royale en test de anti-aging kracht van bijenproducten uit

Wist je dat producten afkomstig van bijen de onbetwiste bondgenoten zijn van een jeugdige huid? Al meer dan 10 jaar bewijst Guerlain met zijn Abeille Royale-gamma de unieke herstellende kracht ervan.

Wanneer de bijenkorf zorg draagt voor onze huid

Bijen zijn essentieel voor de biodiversiteit en het goed functioneren van onze planeet. 80% van de bloeiende planten en 75% van de gewassen zijn van hen afhankelijk voor hun bestuiving. Als ze zouden verdwijnen, zou de impact op de flora rampzalig zijn. Maar wist je dat deze kleine diertjes ook voor onze huid zorgen, door enkele van de meest effectieve, geneeskrachtige stoffen ter wereld te produceren? Al meer dan 10 jaar lang stelt Guerlain deze verbazingwekkende insecten en hun producten centraal in hun onderzoek naar een jeugdige huid. Dit onderzoek toont aan dat er gemeenschappelijke mechanismen bestaan tussen het genezingsproces van onze huid en het herstel van rimpels en het verlies van stevigheid. Het Maison Guerlain demonstreert de effectiviteit van specifieke soorten honing op zichtbare tekenen van huidveroudering en creëerde een anti-aging verzorgingsprogramma dat voortkwam uit de Wetenschap en de Bij.

De honing van de Zwarte Bij van Ouessant

Het onderzoek van het Maison Guerlain naar de meest effectieve honing leidde hen naar het eiland Ouessant, een UNESCO-reservaat. Het is op dit pesticide- en parasietvrije eiland dat de Zwarte Bij leeft, die pure honing produceert met uitzonderlijke eigenschappen. Haar rijkdom aan aminozuren, haar gehalte aan sporenelementen en haar hoge fructosegehalte zijn allemaal essentiële bestanddelen die bijdragen aan het herstel van huidweefsel.

Royal Jelly, een uitzonderlijke voedingsstof

Koninginnengelei is een zeer kostbare substantie: een bijenkorf produceert slechts 300 gram van deze gelei op 20 kg honing. Het is niet alleen voedsel voor de bijenkoningin, maar ook een royale voedingsbron voor onze huidcellen: een natuurlijk concentraat van koolhydraten, eiwitten, vetten en vitamines.

Maison Guerlain en de bijen: een diepgaand engagement

Al deze ontdekkingen zouden tevergeefs zijn als de bij, de schildwacht van het milieu, zou verdwijnen. Daarom plaatst Guerlain biodiversiteit centraal in hun creaties en doen ze er alles aan om dit prachtige insect, het embleem van het Huis sinds 1853, te beschermen en in stand te houden. Hun inzet uit zich in 6 zinvolle partnerschappen, waarvan het meest recente met de GoodPlanet Foundation, die in 2005 werd opgericht door fotograaf-regisseur en ecoloog Yann Arthus-Bertrand. Het doel? De jongere generaties bewust maken van de uitdagingen van bijenbescherming.

Abeille Royale: een lijn met ongelofelijk doeltreffende huidverzorgingsproducten

Jaren van onderzoek en toewijding aan bijen liggen aan de basis van de Abeille Royale-lijn, dat de voordelen van Ouessant Black Bee Honey en haar Royal Jelly combineert. Deze innovatie bevordert een beter zelfherstel van de huid en vergroot het verjongingsvermogen, voor een gladde, stralende en zichtbaar jongere huid. Getest en goedgekeurd, deze deskundige formules met unieke zintuiglijkheid verbeteren zichtbaar het uiterlijk van de huid vanaf de eerste toepassing.

Wil je ontdekken wat bijen je huid te bieden hebben? Psychologies.be geeft 200 proefdosissen weg van het Youth Repair Ritual: een staaltje van de Abeille Royale Fortifying Lotion met Royal Jelly, de Abeille Royale Youth Watery Oil en het Abeille Royale Double R Renew & Repair serum. 

Schrijf je in via onderstaand formulier en maak kans op het trio staaltjes.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Guerlain.
www.guerlain.be