Guerlain

Beauty: Wat als bijen ons helpen om tekenen van huidveroudering te bestrijden?

De redactie testte Guerlains Abeille Royale Youth Repair Ritual uit, een anti-aging huidverzorgingslijn die zijn 10e verjaardag viert en de producten van de bij centraal stelt in zijn formules en zijn duurzame inzet.

Gedurende 10 jaar heeft Guerlain de doeltreffendheid van bijenproducten op de herstelmechanismen van de huid wetenschappelijk bewezen. Hun topper, de Abeille Royale-lijn, helpt effectief de belangrijkste tekenen van huidveroudering te bestrijden. Bij rimpels, verlies van stevigheid, een doffe teint of een slechte huidtextuur kunnen bijen en hun honing helpen.

10 jaar innovatie en expertise op het gebied van een jeugdige huid, maar ook een diepgaande en actieve inzet voor de bescherming van bijen, die essentieel zijn voor de biodiversiteit. Dat juichen we volledig toe.

Maar hoe waardevol zijn deze producten nu echt? We besloten er drie te proberen, die samen een compleet ritueel vormen en beloven om onze jeugdige uitstraling te boosten: de Fortifying Lotion, de Youth Watery Oil en het double R Renew & Repair Serum.

De Fortifying Lotion met Royal Jelly: de eerste essentiële stap

Guerlain

Onze huid wordt blootgesteld aan verschillende soorten stress, intern of extern, en moet daar tegen worden beschermd. De Fortifying Lotion is een ware innovatie, die de huid beschermt en versterkt en haar tegelijkertijd doet baden in vitaliteit. Het pluspunt: het bevat een ongekende hoeveelheid Royal Jelly, dankzij de liposoomtechnologie, die micro-inkapseling mogelijk maakt. De melange van uitzonderlijke honing stimuleert de jeugdigheid en de herstelmechanismen van de huid.

Resultaat: dankzij haar vloeibare en lichte textuur dringt de lotion, met de zoete kleur van honing, door tot in het diepst van de huid. We genieten onmiddellijk van een gevoel van rustgevende frisheid. De huid is gehydrateerd en soepel en herwint haar evenwicht en glans. Ze is bovendien zichtbaar gladder. De ideale “start”.

Youth Watery Oil: een universele cultverzorging

Guerlain

De actieve microbolletjes in dit ingenieuze product geven alle herstellende kracht vrij van de Ouessant Black Bee Honey en de Royal Jelly. Deze unieke formule combineert de rijkheid van een olie en de lichtheid van water en stimuleert zo de huid en maakt haar voller voor een stralende teint.

Resultaat: al vanaf het eerste gebruik zijn de voordelen van deze verzorging voelbaar. De huid is onmiddellijk gladder, soepeler en krijgt al haar zachtheid terug, net als een babyhuidje. Deze geconcentreerde verzorging met een zintuigelijke textuur, aangepast aan alle huidtypes, maakt zijn beloften echt waar en verdient ruimschoots zijn 19 internationale onderscheidingen.

Double R Renew & Repair Serum: stevigheid en glans voor dubbele doeltreffendheid

Guerlain

Met het ouder worden vertraagt de natuurlijke hernieuwing van de huid. Dankzij de combinatie van twee revolutionaire formules bevat dit Serum Double R een dubbele werking om dit proces te stimuleren: een “Renew”-formule met het “soft peeling”-effect voor een nieuwe huid en een “Repair”-formule met Royal Jelly en Ouessant Black Bee Honey voor het gezicht opnieuw vorm te geven.

De formule: de “Renew” technologie met AHA’s die progressief vrijkomen en de “Repair” technologie met liftend effect maken de doeltreffendheid van een sterk geconcentreerd product mogelijk met gemak. Het serum Double R hervormt de contouren van het gezicht, dat aan stevigheid wint. De huid is helderder, verstevigd en gelift. De huidkorrel is duidelijk gladder, de poriën zijn minder zichtbaar en rimpels zijn verminderd. Bedankt bijen!

Het trio Fortifying Lotion met Royal Jelly, Youth Watery Oil en het Double R Serum worden samen gebruikt als schoonheidsroutine, voor een zichtbaar jongere huid, vanaf 7 dagen. Krijg je ook zin om overtuigd te worden van de kracht van bijen? Psychologies.be geeft 200 proefdosissen weg van dit verzorgingstrio via deze link.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Guerlain.
www.guerlain.be