24 mei. Corporate Circle Conference

Op 24 mei 2019 komen in het hippe Fosbury & Sons Boitsfort 50 vrouwelijke professionals samen voor de eerste Corporate Circle Conference in België. Het concept groeide vanuit de nood om een vrouwelijke, meer intuïtieve en gevoelsmatige manier van ondernemen, kracht bij te zetten.

De Corporate Circle Conference start met een panelgesprek waarin Dominiek Verkammen (Volvo Cars Gent), Claire Godding (BNP Paribas Fortis), Marleen Van Den Bergh (Umicore) en Evelien Torfs (Mindfulness trainer) dieper ingaan op vrouwelijk leiderschap.

Daarna starten de Corporate Circles. In deze vrouwencirkels delen alle aanwezigen waardevolle expertise en pakkende ervaringen op een authentieke en vertrouwelijke manier. Dit kan zowel persoonlijk als professioneel. Vrouwen inspireren elkaar hierdoor in al hun verscheidenheid waardoor de kracht van het feminiene in een professionele context concreet vorm krijgt. Transformerende energie rond vrouwelijkheid wordt gevoed, beleefd en versterkt. Ook inspirerende speeches en netwerkmomenten staan naast deze Corporate Circles op het programma.

“Een organisatie die vrouwelijke kwaliteiten zoals vertragen, verbinden en lange-termijndenken bewust op de agenda durft zetten, versterkt het vrouwelijke weefsel in organisaties. Dit leidt tot meer draagkracht, vitaliteit en balans in de organisatie als geheel.”
Tamara Lenaerts (co-Founder She & Company, Corporate Circle facilitator, Gender expert)

Wat zijn Corporate Circles?

Vrouwencirkels bestaan al sinds mensenheugenis. In de oudheid kwamen vrouwen samen en deelden ze wijsheid, steunden ze elkaar op sleutelmomenten en versterkten ze elkaars stem om krachtig te klinken in de gemeenschap. De Corporate Circles van vandaag hebben het transformatiepotentieel van toen met de looks van nu.

“Dankzij Corporate Circles kunnen vrouwen elkaar zeer persoonlijk inspireren en steunen. Deze vrouwencirkels reiken concrete expertise aan omtrent leiderschap in balans en laten een diepe transformatiekracht ervaren. Ze dragen actief bij aan een nieuwe manier van ondernemen, inspireren en positieve impact creëren. Corporate Circles zijn een onmisbaar instrument voor meer vrouwelijke kracht, echte diversiteit en inclusie binnen organisaties.”
Joke Oosters (Founder Trust for Business, Entrepreneurial coach, Professional broadcaster)

Corporate Circles vertrekken altijd vanuit verbinding en gelijkwaardigheid. Meer synergie tussen het masculiene en het feminiene is immers de kracht die we momenteel het meest nodig hebben binnen organisaties. Daarom draagt het bewust uitnodigen van vrouwelijkheid enorm bij aan gezonde menselijke organisaties.

“Het opwaarderen van feminiene kwaliteiten wordt al te vaak gepercipieerd als het verzwakken van masculiene kracht. Door mannen én door vrouwen. Binnen de Corporate Circles maken we tastbaar dat het niet gaat om een óf-óf-verhaal, maar om het genereren van een zuurstof gevende dynamiek tussen álle actoren en op elk niveau.”
Gil Renders (co-Founder She & Company, Executive Leadershipcoach, Expert in feminine & masculine balance)

Co-creatie

De Corporate Circle Conference is een co-creatie van She & Company en Trust for Business . Deze samenwerking ontstond vanuit de nood om vrouwelijkheid in diverse facetten samen te brengen en te versterken om tot een gezondere balans in organisaties te komen.

Veerle Symoens, een Antwerpse collage artiest met internationale faam zorgt op haar eigen speelse en intuïtieve manier voor het gezicht van de Corporate Circles. Haar eerder feminiene kunstwerken reisden de wereld rond voor expos in San Francisco, Parijs, Antwerpen & Londen. Het collagebeeld symboliseert één vrouw die vele vrouwen in zichzelf verenigt. Ze kunnen zich soms alleen en afgescheiden voelen, hoewel het zeer zelfbewuste vrouwen zijn. Wanneer ze zich letterlijk en figuurlijk verbinden tot één geheel, ontstaat er een collectieve kracht. Precies zoals in de Corporate Circles.

Wanneer: 24 mei 2019, 9u-17u
Waar: Fosbury & Sons Boitsfort Chaussée de la Hulpe 185, 1170 Watermael-Boitsfort.
Er is parkeermogelijkheid naast het gebouw.
Meer info & het volledige programma: www.she-and-company.be/corporate-circle-conference