7 juni. Heart Times met The Organisation of the Future

Hoe kan je zelf verantwoordelijkheid nemen in je werk en leven, op een manier die je geen druk op de schouders legt, maar net goesting en levensvreugde geeft?

Hoe kan jouw team of organisatie de dagelijkse druk ombuigen in een flow die passie en voldoening creëert?

Meer dan ooit is er een ander verhaal nodig, dat antwoord geeft op deze vragen en dat elke mens en de hele wereld om hem heen zuurstof geeft.

The Organisation of the Future organiseert dit jaar opnieuw een boeiende inspiratiedag voor iedereen die geïnteresseerd is in bewust leiderschap vanuit het hart. Het is tijd om een nieuwe werkelijkheid te scheppen waarin niemand nog verdwaalt in de race naar steeds meer, maar waarin ieder thuiskomt in een werk- en leefwereld waarin hij dag in dag uit een écht verschil kan maken. Maar welke rol speelt het hart hierin, en wat houdt dat precies in?

Organisatie: Het choco-team, het Quinx-team en de leden van de CEO-Council: Wouter Torfs (Schoenen Torfs), Frans Colruyt (Colruyt), Joost Callens (Durabrik), Mathi Gijbels (Gijbels) en Bart Claes (JBC), Toon Bossuyt (BOSS Paints)

Lees alvast een interview met organisatoren James Bampfield en Krist Pauwels. 

07-06, 9.30u-18u (ontvangst vanaf 8.30u en netwerkevent achteraf), € 450 (excl. btw), groepskorting: vanaf 4 personen € 370 (excl. btw)

 Beeld: Shutterstock