9 maart. Masterclass Futureproof leiderschap

GET READY FOR THE UNEXPECTED
Met Björn Prins, Jo Notaerts, Greet Dom, Erik Van Vooren, Filip Delepiere

Hoe kunnen de nieuwste bevindingen uit de neurowetenschappen en evidence based mindfulness je leiderschap futureproof maken en vergemakkelijken?

Veel bedrijven krijgen te maken met de toch wel verstorende impact van nieuwe technologieën, zoals big data, artificiële intelligentie, block chains, virtual reality, enz.

In onze (volatile, uncertain, chaotic & ambiguous) ‘vuca’-wereld is het niet evident om de dagelijkse activiteiten van je bedrijf te managen. De grootste uitdaging zit ‘m echter niet in de verstoring van je bedrijf op zich, maar in de verstoring van je brein, die leidt tot minder focus, minder weerbaarheid, negatieve stress, burn-out, depressie en immuniteitsziekten.

Om hierop antwoord te bieden, stelt Itam, het Institute for Training of Attention and Mindfulness, deze Masterclass voor, gericht op CEO’s en HR managers die meer willen vernemen over de functie van het brein in leiderschap.

09-03, van 8.30u tot 12u (met daarna standing lunch), Anderlecht, € 290 (BTW excl.), inschrijven verplicht, www.itam.be, evelyn@itam.be

Beeld Shutterstock