Vichy Idéalia en Liftactiv: onze lezeressen zijn er weg van

Vichy stelt twee revolutionaire producten voor in haar gamma: Idéalia en Liftactiv. Omdat we eerst willen zien en dan pas geloven, nodigden we onze lezeressen uit om de twee producten vier weken lang uitgebreid te testen. In september gingen we met een paar van hen rond de tafel zitten in Antwerpen. Ze vertellen ons wat de producten beloven én wat ze kunnen waarmaken.

“Vichy Idéalia is een verslaving geworden!”, zegt Sarah, een single administratief bediende. “Ik ben er supertevreden over en zou het iedereen aanraden.” Het is al snel duidelijk: het was een aangename kennismaking van onze lezeressen met Idealia en Liftactiv van Vichy!

Ilse is getrouwd en werkt als ambtenaar. Ook zij testte Vichy Idéalia uit. “Ik zette mijn andere dagcrème meteen aan de kant”, zegt ze. “Ik gebruikte Idéalia ‘s ochtends, maar eerlijk gezegd vaak ook later op de dag, als ik me na het werk thuis opfriste.” Een moment voor de spiegel met deze verzorgingen is dan ook een echt wellnessmoment. Nadine, een sportieve gehuwde mama van drie, hield van de fijne geur en de aangename textuur van Vichy Liftactiv. “In vergelijking met andere merken is deze crème iets smeuïger, maar toch laat ze zich heel goed uitsmeren en opnemen door je huid.” En het oog wil ook wat. “De verpakking van de producten straalt klasse uit”, zegt Marleen, een gehuwde huismoeder van drie kinderen.

Het ultieme verdict? “Voor mij werkt een product als ik het zelf voel én als anderen zeggen dat ik er goed uitzie”, zegt Ilse. “En ik heb de laatste maand veel complimentjes gekregen over mijn huid!” Marleen gebruikte een maand lang Vichy Liftactiv. “Ik voel me mooier sinds ik Vichy gebruik. In vergelijking met de producten die ik vroeger gebruikte, is Vichy Liftactiv innovatief”, zegt ze. Nadine: “Mijn huid is stralender en ik voel me jeugdiger.” Sarah geeft de crème 9,5/10 en vindt dat ze méér deden dan ze verwachtte. “Ik hoopte dat het me zou doen stralen en dat het ‘s ochtends mijn vermoeide ogen zou wegwerken. Mijn walletjes zijn echt een pak minder nu. Mijn diepere rimpels zijn verzacht en als ik de crème aanbreng, legt ze een parelmoeren glans over mijn gelaat. Een wondermiddel!”

Vichy Liftactiv

psychologies_fr39_complet_defOnze huid veroudert niet alleen met de jaren, maar ook doorheen de dag. Die dagelijkse veroudering worden op lange termijn permanent. Liftactiv neemt de huidveroudering op 3 niveau’s aan: op het moment zelf dankzij de superzintuiglijke textuur met matterende poeders, vervagende deeltjes en witte microparels; doorheen de loop van de dag dankzij adenine en cafeïne; en op lange termijn met het unieke bestanddeel rhamnose en neohesperidine. De opmerkelijke effectiviteit van deze 2 werkzame stoffen is aangetoond voor belangrijke huidmarkers zoals rimpelcorrectie en minder verslapping van de huid.

 

 

 

Vichy Idéalia

psychologies_fr_idealiaHet geheime ingrediënt dat maakt dat deze vrouwen weg zijn van Idealia? Kombucha! Vichy stelt vast dat vrouwen niet enkel een correctie aan het huidoppervlak willen, maar dat ze willen kunnen vertrouwen op de biologische mechanismes diep in hun huid die ervoor zorgen dat ze onder alle omstandigheden gezond blijft. Kombucha bevat een unieke combinatie van toonaangevende ingrediënten en herstelt de huid laag voor laag en cel voor cel tot ze zich weer als een gezonde huid gedraagt. De formule werkt voor alle vrouwen, ongeacht hun leeftijd, huidskleur of huidstype. Het parelmoeren effect, de zachte geur op basis van thee en de frisse textuur maken van deze crème een heerlijke verwennerij.

 

www.vichy.be