psychovichy

De nieuwe beloften van de cosmetica in de apotheken

Apotheken zijn vandaag uitgegroeid tot hét verkooppunt voor schoonheidsproducten, en je vindt er alle nieuwste anti-ageingcrèmes. Overzicht van een trend die in de lift zit, met advies van specialisten.

In de apotheek neemt de cosmetica-afdeling een steeds prominentere plaats in tussen de medicijnen en de voedingssupplementen. Vrouwen gaan niet meer naar de apotheek omdat ze een probleemhuid hebben, maar omdat ze daar de nieuwste verzorgings- en anti-ageingproducten vinden gebaseerd op de recentste ontdekkingen van de meest geavanceerde laboratoria. Die laboratoria kozen ervoor om hun producten te verdelen via een netwerk dat professionaliteit uitstraalt. Het advies van de apotheker, dat neutraler is en nog meer gericht op gezondheid, gaat vaak samen met een hoog potentieel aan interessante ontdekkingen die vaak verslavend blijken te zijn!

De expertise van een gerenommeerd merk

Een merk dat steevast prominent aanwezig is in de cosmetica-afdeling van apotheken is Vichy.

‘Sinds het ontstaan van het merk in 1931 is onze missie altijd dezelfde gebleven: vrouwen helpen om hun huid dagelijks efficiënt te verzorgen, ongeacht hun leeftijd of huidtype’, legt Bibiane Logie, Brand Director bij Vichy, uit.

‘In de loop van de jaren zijn de behoeften van vrouwen natuurlijk veranderd. Wist je bijvoorbeeld dat tekenen van veroudering voor 80% te wijten zijn aan onze omgeving2? We worden dagelijks blootgesteld aan uv-stralen, en meer bepaald lange uva-stralen. Maar ook de stijgende luchtvervuiling, stress, vermoeidheid en voeding beïnvloeden de gezondheid van je huid. Omdat we ons bewust zijn van de impact van de omgeving op de huid, geven we absolute prioriteit aan onderzoek en innovatie om zo veilige actieve bestanddelen te selecteren en huidverzorgingsproducten te ontwikkelen die heel performant zijn en die de huid helpen zich te wapenen tegen deze schadelijke invloeden van buitenaf.’

Vichy engageert zich: 5 tips voor een  strakke huid

Je welbehagen en je schoonheid weerspiegelen de keuzes die je elke dag maakt. Vichy creëert effectieve behandelingen (verkrijgbaar in de apotheek) die geen kwestie van toeval zijn maar wel van 5 engagementen die aan de basis liggen van de gezichtsproducten die ze creëren.

1. FORMULES PRODUCEREN OP BASIS VAN HET MINERALISEREND WATER VAN VICHY

Vichy’s Thermaal bronwater is een krachtig en tegelijk weldadig ingrediënt dat 15 mineralen bevat. Z’n vermogen om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van elke dag is klinisch bewezen.

psychovichy

2. DE VOORKEUR GEVEN AAN DERMATOLOGISCHE ACTIEVE BESTANDDELEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG

Bij de selectie van hun actieve bestanddelen geven ze de voorkeur aan moleculen die hun doeltreffendheid hebben bewezen op medisch en farmaceutisch vlak, en waarvan de doeltreffendheid door talrijke testen is aangetoond. Waar mogelijk gebruikt Vichy de natuurlijke varianten.

psychovichy

3. DE PRODUCTEN ZIJN AL SINDS 1931 GEFABRICEERD IN FRANKRIJK

Hun gamma verzorgingsproducten wordt gemaakt in de Auvergne, in een beschermd vulkanisch natuurgebied. Vichy’s fabriek voldoet aan de normen die vereist zijn in de farmaceutische sector en heeft een viervoudige Europese certificering verkregen op het gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit.

psychovichy

4. PRODUCTEN ONTWIKKELEN DIE MEDISCH GECONTROLEERD WORDEN

De Vichy laboratoires voeren in-vitrotesten uit om de doeltreffendheid van de actieve bestanddelen aan te tonen, en in-vivotesten om de doeltreffendheid van de formules aan te tonen bij een groot aantal vrouwen. Hun producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en apothekers, en worden systematisch getest onder dermatologisch toezicht.

psychovichy

5. HYPOALLERGENE FORMULES AANBIEDEN GETEST OP EEN GEVOELIGE HUID

Alle bestanddelen van de producten staan op de lijst van hypoallergene ingrediënten, wat het aantal stoffen dat ze kunnen gebruiken aanzienlijk beperkt. Bij Vichy weigeren ze potentieel allergene actieve bestanddelen te gebruiken. Hun producten worden getest op gevoelige huiden, zonder dat ze moeten inboeten qua doeltreffendheid of textuur.

psychovichy

Door deze 5 engagementen na te komen en tegemoet te komen aan de steeds specifiekere eisen van vrouwen, innoveert Vichy op het vlak van anti-ageing en ontwikkelde “liftactiv specialist”.

 Op zoek naar een anti-ageingbehandeling nieuwe generatie die expertise en een aangename textuur combineert? Ontdek de nieuwste innovatie van laboratoires Vichy, n°1 in anti-ageing in de apotheek.

Dit artikel is gerealiseerd in samenwerking met Vichy.
www.vichy.be