Het natuurlijke en 100% Belgische alternatief voor gesuikerde frisdrank

De trend naar een gezondere levensstijl met minder suiker lijkt definitief ingezet en ook in België zijn er tal van gezonde alternatieven voor chemische frisdranken voorhanden! Neem nu het drankenassortiment van TAO, dat plezier en gezond verstand combineert.

Biologische drankjes, gearomatiseerde waterinfusies …
Sinds enkele jaren wordt de markt van de non-alcoholische drankjes overspoeld met healthy drinks op basis van natuurlijke ingrediënten die laag zijn in calorieën. Beetje bij beetje lijken de gezonde alternatieven voor chemische drankjes die te veel suiker bevatten de norm te worden. Terwijl iedereen zich op de healthy hype stort, is er één merk dat zich de pionier mag noemen in deze beweging, namelijk TAO. 100% Belgisch, geëngageerd en verkrijgbaar in drie gamma’s (TAO Botanic, TAO Pure Infusion, TAO Energizer). Gezond, smaakvol en evenwichtig, de drie sleutelwoorden van TAO. De transparante l flesjes van 330 ml geven de inhoud bloot, maar ook de blikjes van 250 ml trekken de drankjes alle aandacht met hun kleurrijke, metallic look.

Neen aan zoet …

psychotao

… ja aan gezondheid! Alle drankjes uit het assortiment zijn rijk aan plantenextracten (gember, jasmijn, Rooibos…) en vitamines die het lichaam beschermen tegen oxidatieve stress. Leuk extraatje: hun zoete smaak is 100% natuurlijk en afkomstig van fruitconcentraat, wat het merk TAO een LOW G.I.-certificaat van de Universiteit van Oxford opleverde. Low G.I. staat voor een lage glycemische index, dat betekent dat er langzaam en progressief suiker vrijkomt in het bloed. Gezond, zonder voorbij te gaan aan het plezier van een verfrissende dorstlesser. Glycemische Index (G.I.) is een indicatie van de snelheid waarmee de suikerspiegel stijgt in het bloed. Suikers die langzaam en progressief vrijkomen in het bloed, krijgen een lage G.I.-score.
psychotao

Geïnspireerd op de filosofie van de Chinese wijsgeer Lao Tse, de grondlegger van het taoïsme (die respect voor al het leven vooropstelt) en met de uitdrukking ‘Think different’ in het achterhoofd, stelt TAO een healthy drink voor op basis van weldadige, plantaardige ingrediënten van uitzonderlijke kwaliteit, die met respect voor de natuurlijke leefomgeving geoogst zijn zodat alle heilzame eigenschappen behouden worden. TAO is de ideale smaakmaker voor open-minded mensen die begaan zijn met hun gezondheid en op zoek zijn naar een intense, natuurlijke en authentieke smaakbeleving. Ervaar een nieuwe manier van drinken en maak van elk TAO-moment een sensationele smaaktrip.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met TAO.
www.taodrinks.com