Ultieme ontspanning met Vitalité Zen

Ben jij op zoek naar harmonie en rust? Dan is Vitalité Zen de place to be! Een Brussels adresje met een waaier aan ontspanningsbehandelingen, waar je terecht kan voor een moment van rust en genot. Gun jezelf een relax-moment en ontdek dit heuse walhalla.

Heb je last van stress of ben je overwerkt? Met Vitalité Zen ontsnap je aan de drukte en ga je voor een deugddoende relaxerende ervaring, met heerlijke Thaïse, aromatische en Zweedse massages. Bovendien leert oprichter Edward Crabbe je ook kennis maken met de Dynamic ontspanningstherapie.
Deze behandeling helpt je met het ontdekken van je eigen innerlijke bronnen en het vergroten van je persoonlijke ontwikkeling door het bewust worden van je lichaam en haar mogelijkheden, het luisteren naar je gevoelens, het beheren van je emoties en het ontwikkelen van je eigen potentieel. De Dynamic relaxatietherapie werkt aan de hand van ademhalingsoefeningen en spierontspanningen en is gebaseerd op een aantal principes: verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, eenvoud en pedagogie, samenwerking, vertrouwen en sympathie.

022wellness-day

Een sessie duurt ongeveer één uur. In de eerste fase worden je behoeften geanalyseerd. Tijdens de tweede fase worden verschillende dynamische ademhalingsoefeningen uitgevoerd met gesloten ogen, waarbij je je focust op je gevoelens, je waarnemingen, je adem, je visualisaties en de aanwezige energie. In de derde fase krijg je de kans om persoonlijke ervaringen vrij te uiten zonder enig oordeel. Kortom, je ontdekt hoe je ten volle kan genieten van het moment. Het aantal sessies is afhankelijk van de situatie van de persoon, de ervaring en de evolutie.

Ben jij verslaafd aan je smartphone en heb je last van stramme vingers? Geen probleem, je kan er ook een zalige handmassage krijgen!

Wellness Day

Op de ELLE & Psychologies Wellness Day op 23 september was Vitalité Zen ook van de partij. Edward Crabbe haalde zijn handkunsten tevoorschijn en verzorgde de lezeressen met geweldige hand- en Thaïse massages. De Vitalité Zen-stand bood al wie nood had aan ontspanning een ultiem wellness-moment!

011wellness-day

Nood aan ontspanning? Neem dan een kijkje op www.vitalitezen.be voor meer informatie.