WEDSTRIJD: Start 2023 in stijl bij Comet Louise

Even veranderen van omgeving en er samen met je team tussenuit zijn, is ideaal voor wie in de best mogelijke omstandigheden aan het nieuwe jaar wil beginnen. Via deze door Comet georganiseerde wedstrijd valt er voor één winnaar en zijn team een kick-off, teambuilding of inspirerende bijeenkomst van een halve dag te winnen, in het prachtige Brusselse gebouw van Comet Louise. Precies wat we nodig hebben om 2023 op de juiste manier in te zetten en het voorgaande jaar af te sluiten zoals het hoort!

Een plek die bevorderlijk is voor ontwikkeling

Comet Louise, ook wel The Great Escape genoemd, is een ruimte voor zakelijke bijeenkomsten en seminars in hartje Brussel, ingericht volgens een reisthema. De ruimtes zijn ontworpen om creativiteit, samenwerking, inspiratie en welzijn te stimuleren. Het Comet Louise-gebouw werd ontworpen door de gerenommeerde Belgische architect Lionel Jadot en telt acht verdiepingen, de ene nog origineler dan de andere. Je zal gegarandeerd verrast zijn.

In bedrijven wordt het nieuwe jaar vaak aangegrepen om samen met de medewerkers niet alleen stil te staan bij de geboekte vooruitgang en de behaalde resultaten, maar ook toekomstige doelstellingen onder de loep te nemen. Dat zijn kostbare momenten die managers graag aangrijpen om hun visie te delen en hun team te inspireren.

De bijzondere ruimtes en de uitgebreide ondersteuning op maat die Comet Meetings biedt, bevorderen de organisatie en het verloop van deze kwalitatief hoogstaande momenten. Comet neemt bedrijven, managers en organisatoren alle organisatorische taken uit handen: inrichting, catering, techniek… Comet zorgt ervoor dat bedrijven zich kunnen toeleggen op het goede verloop en op het allerbelangrijkste: het aanbieden van een boeiende en inspirerende bijeenkomst van hoge kwaliteit. Er staat ook een ontspannende wellnesspauze op het programma zodat alle deelnemers in de best mogelijke omstandigheden aan het nieuwe jaar kunnen beginnen.

Waag je kans!

Zin om Comet Meetings graag zelf uit te proberen? Doe mee aan onze wedstrijd en win een meeting van een halve dag voor je en je team. Waag hieronder je kans.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Comet Meetings.
comet-meetings.com

LEES OOK:
Cultiveer de vriendschap!
Reflecties over vergaderingen
Vitamine D voor een betere concentratie