Wedstrijd: Win een ontspannend weekend in de Thermen van Boetfort of Grimbergen

Thermae

Een kort verblijf waarin je 100% ontspant is vaak al genoeg om je batterijen weer op te laden. Neem daarom deel aan onze wedstrijd en win een relaxerende kuur in Boetfort of Grimbergen.

Droom je ervan om in een pittoreske omgeving te loungen aan het zwembad? Om nieuwe sensoriële ervaringen te beleven? Of om je volledig te herbronnen zonder al te ver te moeten reizen? Deze zomer bieden de Thermen van Grimbergen en Boetfort je de mogelijkheid om te ontsnappen aan de alledaagse sleur en te ontspannen zonder ons mooie, vlakke land te hoeven verlaten.

Inderdaad, de kuuroorden van Grimbergen en Boetfort bieden je een idyllisch kader voor een ontspannen verblijf in eigen land. Beide wellnesscentra zijn gelegen in een schitterende omgeving: een sprookjesachtig decor bij Thermae Boetfort met zijn charmante, 400 jaar oude kasteel en een oase van rust in een groene omgeving bij Thermae Grimbergen. Bovendien hoef je er geen duizenden kilometers voor af te leggen, want de Thermae-vestigingen zijn vlot en snel bereikbaar vanuit elk deel van België! Ter plaatse is er voor elk wat wils: zowel liefhebbers van naturisme als wie die liever zwemkledij draagt kunnen, afhankelijk van hun voorkeur, genieten van aparte toegewezen ruimtes. Vanwege de huidige situatie zijn alle nodige maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat alle klanten een veilige en ontspannen tijd beleven. Er is meer dan genoeg om volop te genieten van alle voordelen die wellness biedt! Op het programma: zwembad, sauna, Turks stoombad, jacuzzi, maar ook gloednieuwe sensoriële ervaringen met Tibetaanse bowls, Range of Motion ontspanningssessies en zelfs halotherapie.

Wil je kans maken op een Autumn Special Deluxe kuur (t.w.v. € 270, -) voor twee personen, inclusief twee dagen onbeperkte toegang tot de Thermen en één nacht in Thermae Boetfort of Grimbergen? Beantwoord dan de volgende vraag:


Het artikel kwam tot stand in nauwe artikel met Thermae.
www.thermae.com

Lees ook:
Kanker krijgt mij niet klein?
Vitamine D: de kracht van de zon binnen handbereik!
Juliette Binoche: ‘Ik ben niet bezig met spijt. Het leven draait om wat je vandaag kan doen’