thermen

4 goede redenen om een break te nemen in de Thermen van Boetfort of Grimbergen

Iedereen heeft wel eens nood aan tijd voor zichzelf. Daarom geven we vier goede
redenen om tijdens je vakantie de thermen van Grimbergen of Boetfort te bezoeken.

Of je nu wil genieten van een dagje welzijn of uitgebreid wil ontspannen tijdens een kort verblijf met overnachting, Thermae Grimbergen of Thermae Boetfort hebben ongetwijfeld een formule die perfect bij je wensen past. Ontdek onze ruime keuze aan arrangementen aangeboden op saunavacances.be en boek in enkele klikken je volgende vakantie in België, 100% ontspanning verzekerd.

1/ Verandering van omgeving

De Thermen van Grimbergen en Boetfort bieden je een idyllisch kader voor een relaxerend verblijf in ons vlakke land. Deze wellnesscentra bevinden zich stuk voor stuk in een schitterende omgeving. Word je eerder verleid door een sprookjesachtig decor bij Thermae Boetfort met zijn charmante kasteel, of door de groene omgeving van Thermae Grimbergen en zijn oase van rust vlakbij de hoofdstad?

2/ Ontsnap zonder duizenden kilometers te hoeven reizen

Je hoeft geen vliegtuig te nemen of lange autoritten te maken om er even helemaal tussenuit te zijn. De vestigingen van Thermae zijn vlot en snel bereikbaar vanuit elk deel van ons land. Zo ben je al goedgezind en vrij van stress nog voor je op je bestemming aankomt en kan je volledig profiteren van alle voordelen die wellness biedt!

3/ Ontspan in alle veiligheid

In de thermen van Boetfort en Grimbergen is er voor elk wat wils: zowel liefhebbers van naturisme als wie die liever zwemkledij draagt kunnen, naargelang hun voorkeur, profiteren van aparte toegewezen ruimtes. Door de huidige situatie zijn uiteraard alle nodige maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat alle klanten een veilige en ontspannen tijd beleven.

4/ Beleef nieuwe ervaringen

Naast de vele sauna- en wellnessfaciliteiten, zowel binnen als buiten (zwembad, sauna, Turks stoombad, jacuzzi, etc.), bieden de kuuroorden van Grimbergen en Boetfort een volledig nieuw programma rond Tibetaanse bowls en ontspannende Range of Motion-sessies. Deze sessies zijn gebaseerd op bewegingstherapie en vinden altijd in de tuin plaats, enkel bij mooi weer. Het is een zachte yogavorm die de bloedcirculatie naar de spieren verbetert, wat zorgt voor een betere toevoer van voedingsstoffen en zuurstof. Aan het einde van de sessie zijn je spieren gestimuleerd en heeft je energieniveau een boost gekregen. Er worden ook halotherapie-sessies aangeboden. Dit is een zouttherapie die het natuurlijke immuunsysteem van het lichaam versterkt. De sessies vinden plaats in een zoutkamer die wordt verwarmd door infrarood op afstand en alle muren, de vloer en het plafond zijn bekleed met verschillende soorten Himalaya-zout.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Thermae.
www.thermae.com

Lees ook:
Kanker krijgt mij niet klein?
Vitamine D: de kracht van de zon binnen handbereik!
Juliette Binoche: ‘Ik ben niet bezig met spijt. Het leven draait om wat je vandaag kan doen’