Gloria helpt je de weg terug te vinden !

Soms is je levenspad een brede laan die zich voor je uitgestrekt ligt, maar soms is het ook een bospaadje begroeid met dichte struiken waar je makkelijk verloren loopt. Ben je soms onzeker over de juiste richting in je leven, dan kan je terecht bij de coaches van Gloria die jou gaan helpen jouw kompas juist in te stellen.

Ken je dit: Je wilt vooruit geraken in jouw leven/carrière, maar iets belemmert jou. Of je hebt het gevoel vast te zitten, en je weet niet meer welke richting je uit moet of wat te doen. Je bent uitgeput en hebt iemand nodig die onbevooroordeeld naar jou zal luisteren en die samen met jou de juiste oplossing zal vinden. Dan moet je bij Gloria zijn. Aan de hand van concrete oefeningen helpt het team van professionele coaches jouw doelen te definiëren en zorgt dat je het stuur weer stevig in handen krijgt. Er staat nu een GLORIA coach voor jou klaar in de provincies Antwerpen, Brussel, Limburg en Oost-Vlaanderen.

Elke Gloria coach ondersteunt jou indien nodig bij het uitbouwen van jouw loopbaan. Samen met jou achterhalen ze welke job het beste bij jou past; ze helpen je een concreet plan op te stellen waarmee je je doelen bereikt binnen een haalbare termijn. Handige tip: met de loopbaancheque van VDAB betaal je slechts 40 euro voor vier uur begeleiding (ipv 550 euro).

Meer info: www.gloria.vlaanderen.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met de coaches van Gloria – www.gloria.vlaanderen